Our Rooms

...

Dhomë Deluxe Dyshe ose Dyshe me pamje nga deti

Kjo dhomë dyshe/dyshe me ajër të kondicionuar përbëhet nga një TV me ekran të sheshtë me kanale kabllore, një banjo private si dhe një ballkon me pamje nga deti.

Madhësia e dhomës:
25 m²
Kapaciteti:
2 Persona
Rezervo Tani
...

Dhomë treshe me pamje nga deti

Dhoma e bollshme treshe ofron ajër të kondicionuar, një kasafortë, një ballkon me pamje nga deti si dhe një banjo private me banjë. Njësia ofron 2 krevate.

Madhësia e dhomës:
35 m²
Kapaciteti:
3 Persona
Rezervo Tani
...

Suitë deluks me pamje nga deti

Kjo suitë me ajër të kondicionuar përfshin një TV me ekran të sheshtë me kanale kabllore, një banjo private si dhe një ballkon me pamje nga deti. The unit offers 2 beds.

Madhësia e dhomës:
35 m²
Kapaciteti:
3 Persona
Rezervo Tani
...

Dhomë Katërshe

Dhoma e bollshme katërshe përmban ajër të kondicionuar, një s kuti depozitimi afe, si dhe një banjo private me banjë dhe dush. Njësia ka 3 krevate.

Madhësia e dhomës:
45 m²
Kapaciteti:
4 Persona
Rezervo Tani
...

Dhomë dyshe me pamje nga deti

Kjo dhomë dyshe me ajër të kondicionuar përfshin një TV me ekran të sheshtë me kanale kabllore, një banjo private si dhe një ballkon me pamje nga deti. Njësia ofron 1 krevat.

Madhësia e dhomës:
25 m²
Kapaciteti:
2 Persona
Rezervo Tani
...

Dhomë dyshe me ballkon

Kjo dhomë dyshe me ajër të kondicionuar përfshin një TV me ekran të sheshtë me kanale kabllore, një banjo private si dhe një ballkon me pamje nga deti. Njësia ofron 1 krevat.

Madhësia e dhomës:
25 m²
Kapaciteti:
2 Persona
Rezervo Tani
...

Dhomë treshe me ballkon

Dhoma e bollshme treshe ofron ajër të kondicionuar, një kasafortë, si dhe një banjo private me banjë dhe dush. Njësia ka 2 krevate.

Madhësia e dhomës:
35 m²
Kapaciteti:
3 Persona
Rezervo Tani
...

Dhomë dopjo ekonomike ose dyshe

Dhoma e bollshme dyshe ofron ajër të kondicionuar, një kasafortë, si dhe një banjo private me banjë dhe dush. Njësia ka 2 krevate.

Madhësia e dhomës:
35 m²
Kapaciteti:
3 Persona
Rezervo Tani
...

Dhomë dyshe ekonomike me pamje nga deti

Dhoma e bollshme dyshe ofron ajër të kondicionuar, një kasafortë, si dhe një banjo private me banjë dhe dush. Njësia ka 2 krevate.

Madhësia e dhomës:
35 m²
Kapaciteti:
3 Persona
Rezervo Tani
...

Dhomë dopjo ose dyshe

Kjo dhomë dyshe/dyshe me ajër të kondicionuar përfshin një ekran të sheshtë TV me kanale kabllore, një banjo private si dhe një ballkon.

Madhësia e dhomës:
25 m²
Kapaciteti:
2 Persona
Rezervo Tani
...

Dhomë dopjo ose dyshe me ballkon

Kjo dhomë dyshe/dyshe me ajër të kondicionuar përbëhet nga një televizor me ekran të sheshtë h kanale kabllore, një banjo private si dhe një ballkon.

Madhësia e dhomës:
25 m²
Kapaciteti:
2 Persona
Rezervo Tani
...

Dhomë Katërshe me pamje nga Deti

Dhoma e bollshme katershe ofron ajer te kondicionuar, 3 krevate, një kasafortë, një ballkon me pamje nga deti si dhe një banjo private me banjë.

Madhësia e dhomës:
55 m²
Kapaciteti:
4 Persona
Rezervo Tani